Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТЖурналистът и общественик Арман Бабикян говори в Още

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТЖурналистът и общественик Арман Бабикян говори в Още
Коментари Харесай

Бабикян: Главният вирусолог на Републиката е Бойко Борисов

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Журналистът и държавник Арман Бабикян приказва в " Още от деня " по Българска национална телевизия за непрекъснатото отваряне и затваряне в страната:  

" Отварят заведенията за хранене, тъй като добродушният безоблачен Бойко Борисов е споделил: " Хайде работете, да видите какъв брой съм почтен. " Вие хвърляте 50-60 000 лева, вземате си сервитьори, готвачи, зареждате с месо, алкохол и след 5-6 дни ви споделям: " Затваряме! "

Е, какво стана с вашите 60 - 70 000 лв., оставихте ги затворени по хладилниците и шкафовете и ставате още по-беден, тъй като отваряте. Това е икономическо безумие, а не кой си пада по кръчмите и кой не. Ако искаш отвори за по-траен интервал, ограниченията да имат някаква жива орис, не от през днешния ден за на следващия ден. Не може 3 дни зелени коридори и " а, имунизациите свършиха ". Или я да вземем да създадем електронна система - трябваше преди 5 месеца, но айде през днешния ден. А, тя взе, че блокира ". Този безпорядък в ръководството убива и за това е отговорен основният вирусолог на републиката Бойко Борисов. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР